Peter Eriksson slår ut på första tee på Albatross-banan på Le Golf National.

Piteågolfarna Jimmy Nilsson och Peter Eriksson (Boyzone) har tagit ledningen efter första dagens spel i Gratistidningen Golf Trophy världsfinal i Paris. Spelformen var scramble där båda spelarna slår ut och man väljer vilken boll man vill fortsätta spela på.

– Vilken golfbana det här är. När man gick ut på första fairway kändes det som konstgräs eller greenerna  vi är vana på att spela i Sverige, säger Peter Eriksson lyriskt.

Finalspelet fortsätter i morgon lördag och då är det “bästboll” som står på schemat. Jimmy och Peter går alltså ut i ledarboll tillsammans med fjolårsvinnarna Henrik Ekblom och Johan Niemi-Tjäder. Det blir en tuff duell på Aigle-banan på Le Golf National. På söndag avslutas tävlingen med två singlar och vinnarna kommer att koras.

 

Resultat efter första dagens spel – Scramble

 

Pin It on Pinterest